Viisitamm kandideerib valimisliidu nimekirjas

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm kandideerib sügisestel Pärnu linnavolikogu valimistel valimisliidu Südame ja Mõistusega nimekirjas.
Mart Viisitamm kandideerib sügisestel Pärnu linnavolikogu valimistel valimisliidu Südame ja Mõistusega nimekirjas. Foto: Ants Liigus

Pärnu eelmine linnapea Mart Viisitamm kandideerib sügisestel Pärnu linnavolikogu valimistel valimisliidu Südame ja Mõistusega nimekirjas.

1999. aastast Keskerakonda kuuluvat Viisitamme erakonna valimisnimekirja ei võetud. “Vaatasime, et selline mees on vaba ja kutsusime ta enda valimisliidus kandideerima,” ütles valimisliidu volitatud esindaja Garri Suuk.

Viisitamm rääkis, et vähemalt neli erakonna liiget tegid talle ettepaneku Keskerakonna nimekirjas kandideerida. “Andsin jaatava vastuse. Nagu näha, sellest ei muutunud midagi. Hiljem lugesin, et Keskerakond esitas nimekirja, kus mind pole,” kõneles Viisitamm.

Viisitamme väitel toetab valimisliit Südame ja Mõistusega osaliselt Keskerakonna ideid. Äriregistrist selgub, et mitu valimisliidu kandidaati on Keskerakonna endised või praegused liikmed.

2009. aastal toimunud Pärnu linnavolikogu valimistel kogus Viisitamm Keskerakonna nimekirjas kandideerides 729 häält. Erakonnast 1995. aastal välja astunud, kuid tookord selle nimekirjas kandideerinud Suugi toetajaid oli 174. Mõlemad valiti Pärnu linnavolikogu liikmeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles