Arvamusliidrite lõuna jõuab raadioeetrisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio
Raadio Foto: SCANPIX

Ülehomme toimub Pärnus Endla teatris Pärnumaa arvamusliidrite lõuna "Jalad põhjas? Jalad põhjas!", millel kõneks tulevatest teemadest annab ülevaate Vikerraadio.


Euroopa Parlamendi infobüroo ja Pärnu Postimees korraldavad Pärnumaa arvamusliidrite lõunat esimest korda, samasuguseid ettevõtmisi on varem toimunud mitmes maakonnas.



Arvamusliidrite lõunast on kutsutud osa võtma Pärnumaa ettevõtjaid, kultuuritegelasi, poliitikuid ja haritlasi, kellele kõnelevad Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand ja rahandusminister Jürgen Ligi. Tarand annab ka üle Euroopa kodaniku auhinna Raissa Juhans-Murumetsale. Pärnumaa võimaluste üle saada Põhjala tõmbekeskuseks arutlevad Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe, sanatooriumi Tervis juhatuse liige Jaan Ratnik ja Pärnu kohalikel valimistel enim hääli kogunud Toomas Kivimägi.



Arvamusliidrite lõunale pääseb küll vaid kutsetega, kuid kõik huvilised saavad sellest osa Vikerraadio vahendusel, mille reedene saade "Uudis +" ongi sellele pühendatud. Kella 12-14 läheb saade eetrisse Endla teatrist ja 15-17 Eesti Rahvusringhäälingu Pärnu stuudiost. Sõna saavad nii arvamusliidrite lõunal esinejad kui külalised. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles