Audru vald valis välja ringraja arendaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru ringrada.
Audru ringrada. Foto: Urmas Luik

Audru ringraja kinnistu hoonestusõiguse konkursile tehtud pakkumiste hindamise komisjon kuulutas eilsel istungil konkursi võitjaks A2 Racing MTÜ pakkumise.


Pakkumisi laekus konkursile kaks: Erki Sport Racing OÜ-lt ja A2 Racing MTÜ-lt. Komisjon koosnes põhiliselt Audru vallavalitsuse ja -volikogu liikmetest. Ekspertidena olid komisjoni kaasatud BPE Kinnisvaraekspert Pärnu juhataja Peeter Prisk, Arno Sillat Eesti autospordi liidu juhatusest ja Toivo Asmer. Vastavalt tingimustele hinnati pakkumisi kuue hindamiskriteeriumi alusel.



A2 Racing MTÜ juhatuse liige on Andres Hall. Esitatud visiooni kohaselt tehakse ringraja edasisel arendamisel tihedat koostööd meeskonnaga, kuhu kuuluvad Avo Elme, Marek Kiisa, Raul Koov ja Enn Tepandi.



Audru vallavanem Margus Joonas teatas, et kui Audru vallavolikogu kinnitab hindamistulemused 7. jaanuari istungil, saab konkursi võitja asuda ringrada arendama 2010. aasta veebruari teises pooles. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles