Pärnumaa sai juurde veerandsada tugiisikut

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Ratnik.
Marika Ratnik.

Veerandsada inimest Halinga, Paikuse, Audru ja Tori vallast ning Sindi linnast sai professionaalse tugiisiku koolituse läbimise tunnistuse.



“Tugiisikuid õnnitlenud omavalitsuste esindajad rõõmustasid, et nüüd on neil kohapeal inimesed, kellega koostöös nõustada lapsevanemaid või pakkuda tuge lapsele, kellel on kadunud õpimotivatsioon ja/või puudub täiskasvanu positiivne eeskuju,” ütles Marika Ratnik MTÜ Perede ja Laste Nõuandekeskusest.



Õpinguid alustati käesoleva aasta veebruaris. Enne koolituse lõppu sooritasid tugiisikud praktika, mis sisaldas 30 tunni ulatuses klienditööd.



Tugiisikute koolitamist rahastasid MTÜ Perede ja Laste Nõuandekeskuse projekti kaudu Vabaühenduste fond ja kohalikud omavalitsused.



Koostöö omavalitsustega jätkub 2010. aastal. Jaanuaris alustatakse tugiisikute ja kohalike omavalitsuste ametnike supervisioonide ja kovisioonidega, et raskete juhtumitega töötamiseks nende koostöösuhteid kujundada.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles