Tartu ülikool kutsub ettevõtjad külla

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli peahoone.
Tartu Ülikooli peahoone. Foto: Margus Ansu

Reedel, 22. jaanuaril toimub Tartu ülikoolis avatud uste päev ettevõtjatele, kellel on huvi ülikooliga koostööd teha, oodatud on Pärnumaa ettevõtjadki.


“Ürituse päeval saavad Pärnumaa ettevõtjad tutvuda uuenenud laborite ja ülikooli patendiportfelliga, kaasata teadusgruppe oma ettevõtte tehnoloogia- või tootearendusprotsessi, saada infot tasuta täienduskoolituse kohta ja leida lahendusi muude ettevõtte arengut takistavate probleemide osas,” tutvustas Tartu ülikooli Pärnu kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.



Selleks toimuvad päeva jooksul ekskursioonid Maarjamõisa teaduslinnakusse: biomeedikumi, tehnoloogiainstituuti, Chemicumi, aga ka teistesse tõmbekeskustesse füüsika, matemaatika ja informaatika valdkondades.



Tutvuda saab veel ülikooli pakutavate võimalustega rakenduslike projektide läbiviimiseks,  luua kontakte potentsiaalsete projektipartneritega eri teadusrühmadest ja konsulteerida ettevõtlussuhete koordinaatoriga, et leida just ettevõtjale sobivaim spetsialist ettevõtte arenguks vajaliku kompetentsiga.



Pärnumaa ettevõtjatele on ülikool organiseerinud bussisõidu Pärnust Tartusse ja tagasi. Selleks tuleb aga osalemissoovist hiljemalt 12. jaanuariks teada anda Pärnu kolledži projektijuhile e-posti aadressil maarja.semevsky@ut.ee või telefonil 445 0514.



Täpsema info ja ürituse päevakava leiab Tartu ülikooli ettevõtjatele mõeldud l

ehelt

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles