Reiu suusaretke vanim osaleja oli 80aastane

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reiu suusaretk.
Reiu suusaretk. Foto: Ants Liigus

Pühapäeval kell 11 Reiu puhkekeskusest startinud ja Raeküla männikus toimunud suusaretkel osales ligi 200 osavõtjat, seitsmekilomeetrisele rajale kihutasid mõnusat suusailma nautima noorimatest 3-4aastased, vanim suusataja oli 80aastane.


Reiu puhkekeskuse, Pärnumaa spordiliidu, Pärnu Kahe Silla klubi ja toetajate korraldatud suusaretkel kohtasid ei selgitatud. Ainus tingimus oli kolmetunnine ajalimimiit.



Suusaretke ühe korraldaja Vahur Mäe sõnutsi oleks osalejaid oodanud rohkem. „Samas on arusaadav, et mitmel pool siinkandis ehitati lumelinnasid ja toimus Otepää MK etapp,“ ütles Mäe.



„Vahetult enne starti allkirjastasid Paikuse vallavanem Kuno Erkmann, Tahkuranna vallavanem Karel Tölp ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ühiste kavatsuste kokkuleppe Reiu-Raeküla tervisepordikeskuse väljaarendamiseks,“ ütles Vahur Mäe.



Lähemast tulevikust rääkides avaldas Vahur Mäe saladuse, et suusaspordisõpradel on kavas taaselustada kunagine kuulus Pärnu-Sindi suusamatk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles