Palgatoetus kogub poolehoidjaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Töötukassa Pärnu osakonna juhataja Gerli Mets (pildil) tunnistas, et mullune aasta kujunes reaalsuses halvemaks, kui aastatagused majandusprognoosid ennustasid. “Töötuse plahvatuslik kasv 2009. aasta esimeses kvartalis oli korralik šokk,” tõdes ta.


Praeguseks on töötukassa ehmatusest üle saanud, palganud juurde ameti kaotanud inimestega töötavaid konsultante ja otsib uusi võimalusi tutvustada oma teenuseid, et arvuka sihtgrupini jõuda.



“Kõige tulemuslikumad ja populaarsemad teenused on tööpraktika ja palgatoetus, mis viivad omavahel kokku tööotsija ja -andja,” selgitas Mets. Edaspidigi plaanib amet keskenduda meetmetele, mis aitavad tööandjat töökoha loomisel ja täitmisel, sest jaanuari esimeste nädalatega õnnestus palgatoetusega tööle rakendada rohkem inimesi kui sama teenusega kogu eelmise aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles