Tehnikakõrgkool peab Pärnus infopäeva

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tehnikakõrgkool.
Tallinna tehnikakõrgkool. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Homme tutvustab Tallinna tehnikakõrgkool Pärnumaa kutsehariduskeskuses suurejooneliselt oma õppimisvõimalusi, selline infopäev leiab aset esimest korda.


Infopäeva avab tehnikakõrgkooli transporditeaduskonna dekaan Priit Siitan. Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Puuderselli teatel on osalema oodatud nii kutsehariduskeskuse õpilased kui huvilised Pärnumaa üldhariduskoolidest.



Infopäeval saab hea ülevaate tehnikakõrgkoolist ja rakenduskõrgharidusest. Kohal on kutsehariduskeskuse vilistlased Siim Udumäe ja  Priit Viks, kes õpivad alates 2009. aasta sügisest tehnikakõrgkoolis.



“Fuajees asub infolaud, VORMELi prototüüp ja kõiki tervitab maskott Sipelgas SASS – robot,” kirjeldas Puudersell.



Kell 12 avatakse näitus tehnikakõrgkoolide teaduskondades õpetatavatest erialadest. Näidatakse lühifilmi tehnikakõrgkoolist, vormeli konstrueerimisest ja ehitamisest räägivad projektis osalejad, vastuvõttu tutvustavad vastuvõtuspetsialist Tiiu Rivis ja üliõpilased. Esitlemisele tuleb rõiva- ja tekstiiliteaduskonna moe-show.



Tallinna tehnikakõrgkooli infopäev Pärnumaa kutsehariduskeskuses toimub 3. veebruaril 12-14 Niidupargi 8/12 fuajees, esimese ja nullkorruse koridoris ning õppeklassis 020.



Ürituse toimumisele aitavad kaasa kutsehariduskeskuse õpilasesindus ja Pärnu noorte infopunkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles