Selgub Pärnu kümnes “Kuldsuu”

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kuldsuu 2009" Barbara Lehtna oma võidukõne esitamas.
"Kuldsuu 2009" Barbara Lehtna oma võidukõne esitamas. Foto: Urmas Luik

Kolmapäeval, 10. veebruaril kell 14 kuuleb Pärnu linnavalituse 3. korruse saalis eelarve kärpimisest märksa avaramaid ja tuumakamaid mõtteid, kui Pärnu linna sõnaosavad noored võistlevad kümnendal “Kuldsuu” kõnevõistlusel.


Nii 7.-9. kui 10.-12. klassi võistukõnelejatel tuleb esineda ettevalmistatud kõnega ühel etteantud teemadest, milleks on “Teeme ära! – aastaringselt”, “Minu õpetaja”, “Õnne õpikoda, sepikoda, trepikoda …”, “Vaikus kui loodusvara”, ja loosiga võetud teemal.



Kuldsuu kõnevõistlusele on end kirja pannud 16 osalejat ja gümnaasiumiosa parimad esindavad Pärnu linna üleriigilisel kõnevõistlusel.



Võistluse žüriisse kuuluvad Silja Joon Pärnu Postimehest, linnavalituse kulutuuriosakonna juhataja Ela Tomson, Pärnu maakohtu kohtunik Toomas Talviste, Endla teatri näitleja Karin Tammaru ja Kunstide maja kunstiline juht Mart Tõnismäe.



Mullu võitis Pärnu linna “Kuldsuu” kõnevõistluse ühisgümnaasiumi õpilane Barbara Lehtna ja teiseks jäi sama kooli õpilane Andraš Tšitškan. Mõlemad osalesid üleriigilisel kõnevõistlusel Põltsamaal, kus Tšitškan pälvis teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles