Kohaliku elu edendajad kirjutavad taotlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aivar Aotäht/Sakala.

Kohaliku omaalgatuse programmi (KOA) toetus on mõeldud maaelanikele ja linlastele koduümbruse korrastamiseks, kohaliku elu edendamiseks ja kogukonna tugevdamiseks.


KOA raha toetusel on valminud seltsi- ja külamajad, koostatud ja trükitud kohalikke ajalootrükiseid, korraldatud üritusi ja võetud ette muudki, et väärtustada tavasid, parandada elukeskkonda, koolitada kogukonnaliikmeid.



Programmil on kaks sihtgruppi: maapiirkonnad (alla 2500 elanikuga asulad) ja linnapiirkonnad (asulas üle 2500 elaniku). Raha kasutamise tähtaeg on 12 kuud, kohaliku ja maakondliku tähtsusega projektide toetuse suurus on kuni 25 000 krooni.



KOA kevadise taotlusvooru tähtaeg on 1. aprill, taotlusi saab esitada maavalitsuse tuppa 305 nimetatud kuupäeval kella 16.30ni. Taotluste blanketid ja menetlemiskord on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kodulehel

www.eas.ee

. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles