Kaitseliidu Pärnu maleva õppusest võtab osa ka Läti meeskond

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel korraldab Kaitseliidu Pärnumaa malev tavakohase sõjalis-sportliku jaovõistluse "Sookoll".
Nädalavahetusel korraldab Kaitseliidu Pärnumaa malev tavakohase sõjalis-sportliku jaovõistluse "Sookoll". Foto: Ants Liigus

Kaitseliidu Pärnu maleva sõjalis-sportlikust jaovõistlusest “Sookoll” võtab tänavu osa Läti vabatahtlike riigikaitsjate meeskond.

Kaitseliidu Pärnumaa malev korraldab nädalavahetusel tavapärase sõjalis-sportliku jaovõistluse “Sookoll”, tänavu võtab sellest osa ka Läti Zemessardze 27. jalaväepataljoni meeskond, teatas BNSile Kaitseliidu pressiesindaja.

Võistlusest võtab tänavu osa pea 70 kaitseliitlast ja kaitseväelast.

Võistlus algab Varbla vallast Kidise külast, läbib Tõstamaa valda ja lõpeb Audru vallas Potsepal.

Pärnumaa maleva pealik major Mehis Born märkis, et starti minevad jalaväejaod läbivad võistlusel üheksa kontrollpunkti, kus nad peavad täitma ülesandeid, millest ilmneb võistkondade sõjaline väljaõpe, koostöövalmidus ja leidlikkus. Kogu trassi läbimise jooksul tuleb jagudel liikuda ja tegutseda varjatult, sest võistlejate elu püüab talumatuks muuta ettearvamatu vastutegevus.

B

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles