Pärnu linn üürib ametnikule Rüütli tänavas korteri

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsusel on Rüütli tänavas munitsipaalkorter, mida üürib linnaametnik.
Pärnu linnavalitsusel on Rüütli tänavas munitsipaalkorter, mida üürib linnaametnik. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus üürib kodulehe toimetajale Cessy Männikule Rüütli tänavas ühetoalise munitsipaalkorteri, varem kasutas sama korterit teedespetsialist Iirika Lehiste.


Rüütli tänavas paikneva ahiküttega korteri suurus on 27,6 ruutmeetrit. Korteri ruutmeetri üürimäär on 26.60 krooni, kokku tuleb Pärnu peatänavas asuva korteri üüriks tasuda 734 krooni kuus.



Männik ja Lehiste on tavalised, veidi üle 10 000 krooni kuus teenivad noored spetsialistid, kes pole seotud ühegi erakonnaga. Pigem on küsimus selles, miks linnavalitsusel selline korter on, sest ülejäänud ametnikud peavad omale elamispinna ise üürima ja sotsiaaleluruumid asuvad mujal.



Linnapea kohuseid täitva abilinnapea Romek Kosenkraniuse sõnutsi on Männikule Rüütli tänaval korteri üürimine eriolukord. “Ühelt poolt on korteril praegu kulud peal ja teisalt käib ametnik tööl Mõisakülast,” lausus ta.



Abilinnapea Annely Akkermann ütles, et korter üüriti Männikule tähtajata. Kui linnal peaks õnnestuma korter müüa või Männik linnavalitsusest lahkub, tuleb tal munitsipaalkorter vabastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles