Inglise keele tundjad võtsid mõõtu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
London.
London. Foto: Peeter Langovits

Pärnu maakonna inglise keele olümpiaadil Paikusel panid oma teadmised proovile 4., 6. ja 8. klasside õpilased, iga vanuserühma esikolmikust võib leida ühe Häädemeeste keskkooli õpilase.



4. klasside parim oli Farid Boubadaz Häädemeeste koolist, tema õpetaja on Viktor Koop. Joosep Meinberg Audru keskkoolist (Reene Tammearu) oli teine, kolmandat kohta jagasid Siim Lumiste Tahkuranna lasteaiast-algkoolist (Kaire Õitspuu) ja Jordan Kaarel Pärn Viira põhikoolist (Merike Haas). Kokku võistles 37 õpilast.



6. klasside esikoht läks samuti Häädemeestele, selle pälvis Viktor Koobi õpilane Meeli Lepik. Teise koha sai Kevin Tarn Tori põhikoolist (Kai Gagarina) ja kolmanda Mihkel Pärna Kergu lasteaiast-algkoolist (Tiina Madisson). Kuuendikke võistles 32.



8. klassi arvestuses võitis Tõnis Lepik, Ruth Jussi õpilane Paikuse põhikoolist. Eliise Jürgenson Häädemeeste keskkoolist oli teine, teda juhendab Hardi Madisson. Kolmas koht läks jagamisele kolme õpilase vahel, need on Kristian Nõmm ja Kevin Guljajev Vändra gümnaasiumist, mõlemat õpetab Külli Lumi, ning Kairi Janson Tootsi põhikoolist, tema õpetaja on Tiia Balent. Kaheksandikke osales olümpiaadil kokku 34.     


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles