Kooliolümpia lipu heiskas Jüri Jaanson

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasiumi kooliolümpiamängud.
Pärnu ühisgümnaasiumi kooliolümpiamängud. Foto: Ants Liigus

Täna kell 8.30 süütas Pärnu linnapea Toomas Kivimägi rannas ühisgümnaasiumi kooliolümpiamängude tule, mängude lipu tõmbas kooli juures vardasse olümpiasangar Jüri Jaanson.


Koolisportlaste rongkäik suundus rannast ühisgümnaasiumi, kus olümpiamängud pidulikult avati ja sõudja Jüri Jaanson lipu heiskas.   



Tänavuste kooliolümpiamängude teema oli seotud antiikkultuuriga, sellepärast võistlesid mängudest osa võtvad 7.-11. klassi õpilased relvisjooksus, kaarikusõidus, 60 meetri jooksus, ent ka köietõmbamises, tutvustas kooliolümpiamängudeüks korraldaja Liis Tapasia.



“Kõik on läinud suurepäraselt, nagu tänase öö koolis veetnud korraldajad plaanisid, isegi ilm on vastu pidanud,” oli tänavu juba neljandat korda kooliolümpiat korraldanud Tapasia rahul.



Kuigi ühisgümnaasiumi tänavused kooliolümpiamängud kannavad järjekorranumbrit 3, on need neljandad mängud – mullused nimetati miniolümpiamängudeks ja jäid numbrita.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles