Öine tormituul säästis päästjaid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtul ja täna öösel möllanud tugev tuul murdis mitmel pool Pärnumaal puid, kuid suuremat kahju ei tekitanud. Foto on illustreeriv.
Eile õhtul ja täna öösel möllanud tugev tuul murdis mitmel pool Pärnumaal puid, kuid suuremat kahju ei tekitanud. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eile õhtul ja öösel tõusnud tuul Pärnumaal suurt pahandust ei teinud – päästjad said tugeva tuule tõttu vaid neli väljakutset.

Võrreldes oktoobri lõpus möllanud tormiga, kui päästjad said Pärnumaal üle saja väljakutse, oli väljakutsete arv väike.

Täna öösel andsid päästjatele tööd teele langenud puud. Neid käidi teelt eemaldamas Halinga vallas Roodi külas, Vändra vallas Vihtra külas ja Rae külas ning Saarde vallas Kanakülas.

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi andmete kohaselt oli tuule kiirus eile õhtul ja täna öösel Pärnus ligi 10 meetrit sekundis ja iiliti 18 meetrit sekundis. Kihnus mõõdeti tuule tugevuseks samuti ligi 10 meetrit sekundis ja iiliti 22 meetrit sekundis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles