Pärnus avab uksed kolmas Säästumarket

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepa Keskuses avab uksed Pärnu kolmas Säästumarket.
Lepa Keskuses avab uksed Pärnu kolmas Säästumarket. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Homme hommikul avab Pärnus Lepa Keskuses uksed Pärnu kolmas Säästumarket.


Osaühingu Lepa Keskus tegevjuht Toomas Õun märkis, et Pärnu kesklinnas on tugev puudus toidukauplustest.

„Säästumarket tuleb seda tühimikku täitma. Peale selle on Lepa Keskuse naaber Vana turg ja Eestis on näiteid, kus turg ja discounter-tüüpi toidukauplus toimivad sünergiliselt ehk üksteist täiendavana,“ ütles Õun.

Rimi Eesti Food ASi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnutsi on pärast uue kaupluse avamist Säästumarketi ketil kaetud kõik olulisemad Pärnu piirkonnad.

Mägioja sõnade järgi ei tähenda see, et Säästumarketi kett on Pärnus laienemisele joone alla tõmmanud. „Katmata on veel linnast väljasõit Haapsalu suunal,“ märkis ta.

Miks Lepa Keskuses teeb uksed lahti ikkagi Säästumarket, mitte Rimi, mis kuulub samadele omanikele? Oli ju mõni aeg tagasi jutuks, et keskuses plaanitakse avada hoopis Rimi supermarket.

„Praegu on olulised hinnad,“ ütles Mägioja. „Nägime Säästumarketil rohkem kliente.“

Rimi Eesti Food ASi turundus- ja kommunikatsioonijuhi sõnade kohaselt võib ka Rimi kett Pärnus mõne aasta jooksul uusi kauplusi avada. „Sel aastal seda kindlasti ei juhtu,“ lausus ta.

Peale Säästumarketi avab Lepa Keskuse esimesel korrusele ukse veel rida uusi kauplusi ja teenusepakkujaid. „Uksed avavad lillepood Viola Lill, apteek Pharmac, soolalampide ja teraapiliste vääriskivide müüja Salumin, Mari kosmeetikapood, Lepa kingitustepood ja Sõõrikukohvik. Samuti alustavad taas tööd kingsepp ja võtmete valmistaja,“ märkis Õun.
 
Keskuse teine korrus on plaanis avada 1. juunil. „Sinna on tulemas rõiva- ja jalatsikauplused,“ lisas keskuse tegevjuht.

Säästumarket avatakse homme kell 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles