Pärnu tutvustab Riia messil siinseid turismivõimalusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia turismimess. Arhiivifoto.
Riia turismimess. Arhiivifoto. Foto: Ants Liigus

Sel nädalavahetusel toimub Riias turismimess „Balttour 2014“, kus Pärnu linn ja SA Pärnumaa Turism tutvustavad Pärnumaa turismivõimalusi.

Pärnu linn osaleb Riia messil oma boksiga neljandat aastat. Nii nagu jaanuaris Helsingis toimunud „Matka“ messilgi, kasutatakse uut, Vaas & Vaasi loodud messiboksi kujundust.

Kuna 2014. aastal on fookuses pereturism, on uue boksi kujunduses esile tõstetud eelkõige lapsi ja peresid huvitavad objektid. Näitena võib tuua Lottemaa ja Pärnu 175 aasta juubeli sümbol kuurordielevant, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja.

Turismimess „Balttour“ on jagatud temaatiliselt sise- ja välisturismi aladeks: ”Travel Latvia” ja ”Discover the World”. Mess on eri aegadel avatud nii spetsialistidele, vahendajatele kui lõpptarbijatele.

Koos sihtkohaga on „Balttouri“ messil väljas Rannahotell, Strand spaa- ja konverentsihotell, Koidulapark Hotell, Kihnurand ja tänavu suvel avatav kogu pere teemapark Lottemaa.

Messi tarbeks on valminud lätikeelne brošüür, milles on välja toodud soovitused talve- ja kevadpuhkuseks Pärnu linnas ja maakonnas ning selle aasta suuremad kultuurisündmused.

2013. aastal ööbis Pärnumaal üle 11 600 lätlase, veedetud ööde arv kokku oli 16 131.

Turismimess „Balttour“ toimub Riias Kipsala rahvusvahelises messikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles