Suvitajad vallutasid Valgeranna

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgerannas oli ohtralt lapsi.
Valgerannas oli ohtralt lapsi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Üha enam suvitajaid on avastamas enda jaoks Pärnu külje all asuvat Valgeranda, kus päevitab nädalavahetusel mitu tuhat inimest.

Pärnu Postimehe fotograafi Ants Liiguse kinnitusel on Audru vallas asuv Valgerand minetamas vaikse päevitamiskoha staatust, sest laupäeval oli sealgi rand puupüsti rahvast täis.

„Rannas oli nii palju rahvast, et liikuda oli juba niisama keeruline kui Pärnu plaažil,“ kirjeldas Liigus. „Julgen pakkuda, et seal oli mitu tuhat inimest ja üllataval kombel oli Valgerannas väga palju välismaalasi.“

Liiguse kinnitusel oli eile autodest umbes Valgeranda viiv teegi, nii tuli hilisematel randa minejatel jätta auto Valgeranna tee äärde Haapsalu maantee poole.

Valgerannas töötavad rannateenused. Saab laenutada rannatoole ja vesijalgrattaid, avatud oli jäätisekiosk. Spordihuvilistel on võimalik vaadata jalgpalliülekandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles