Häädemeeste ettevõtjad ilmestavad alevikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Habakukk.
Krista Habakukk. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Häädemeeste ambulatooriumi ees on istepink ja lillekastid, millega kohalik ettevõtluskoda panustas aleviku heakorda.

MTÜ Häädemeeste Ettevõtluskoja liige Krista Habakukk rääkis, et vallas tegutsevad ettevõtjad on aastaid koos käinud ja organiseerusid ühingusse läinud aasta oktoobris. Sestpeale korraldab ettevõtluskoda korrapäraselt kokkusaamisi, arutades kodukandi ja kaugemaidki probleeme ja neile lahendusi otsides.

“Ettevõtjate kohtumisel aprillis tuli jutuks heakord ja mure, et alevikus ei ole ühtegi istumiskohta, kus eakad saaksid jalga puhata. Eriti teravalt tuli arutelus välja ambulantsiesine, kus peatub pangabuss ja inimesed peavad püstijalu järjekorras seisma,” selgitas Habakukk.  

Ettevõtjad jõudsid otsusele, et ambulatooriumi ette on vaja istepinki, ja otsustasid oma panuse anda. Mõeldud, tehtud! Jaanikuu lõpus andis Häädemeeste ettevõtluskoja juhatus vallavalitsusele üle oma kingituse, Riho Keskpaiga valmistatud istepingi ja Tiiu Tamme kujundatud suvelilledega kastid.

“Pinki üle andes tekkis kohe mõte, et selliseid istumisvõimalusi on alevikku veel tarvis, hea algatus väärib koostöö kaudu jätkamist,” märkis Habakukk. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles