Savisaar andis politseikoolis üle omanimelised stipendiumid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Keskerakonna esimees, Tallinna linnapea ning kunagine pea- ja siseminister Edgar Savisaar andis reedel politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse politseikooli parimale kadetile ja aasta parimaks valitud õppejõule üle omanimelised stipendiumid.

Tänavu tunnistati Paikuse politseikooli aasta õpetaja tiitli ja stipendiumi vääriliseks Urmas Krüger ja parima kadeti stipendiumi pälvis Marko Kislenko, teatas Tallinna linnavalitsus.

„Selle stipendiumiga soovin ma toetada noorte politseinike ettevalmistamist, tunnustada õppeedukuselt ja distsipliinilt parimat kadetti ning politseikooli aasta õpetajaks valitud õppejõudu,“  ütles Savisaar.

„Politseiniku elukutse nõuab oskust suhelda inimestega, oskust vältida, lahendada ja ületada konflikte, jälgida reeglite täitmist ja valmisolekut kriisiolukorras vajadusel ka jõudu kasutada. Samas peate te oma töökohustusi täites jääma professionaalideks, sest teie käitumise kaudu kujundavad inimesed oma hoiakuid ametkondade ja riigi võimekuse suhtes,“ lisas Savisaar. „Ärge unustage iga päev inimeste probleeme lahendades inimlikkust ja põhimõttekindlust. Ma õnnitlen kõiki lõpetajaid ja soovin edukat tulevikku, sest teie kätesse usaldab rahvas oma sisejulgeoleku!“

Siseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse politseikooli aasta õpetaja selgitamiseks korraldati hääletus, millest võtsid osa politsei- ja piirivalvekolledži tänavu lõpetavad kadetid.

Kokku hääletas 54 kadetti ja 32 toetushäälega tunnistati parimaks õpetajaks Urmas Krüger, kes valiti parimaks õppejõuks ka aastatel 2003, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 ja 2013.

Parima kadeti stipendiumi pälvinud Marko Kislenko paistis silma õppedistsipliini, sportliku eluviisi ja positiivsete iseloomuomaduste poolest.

Edgar Savisaar asutas Paikuse politseikooli jaoks omanimelise stipendiumi 1998. aastal, sest oli peaminister olles ka selle kooli asutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles