Pärnu haigla hooldusravi saab 40 uut voodikohta

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sotsiaalminister Hanno Pevkur rahuldas Pärnu haigla, Ida-Viru keskhaigla ja Kuressaare haigla  projektid õendus- ja hooldusteenuste infrastruktuuri arendamiseks Euroopa Liidu struktuuritoetuste vahendite kaasabil. Pärnu haigla projekti maksumus on 51,4 miljonit krooni.

Projektide kogumaksumus on 105 miljonit krooni, millest 66,5 miljonit krooni eraldatakse Euroopa regionaalarengu fondist (ERF), teatas sotsiaalministeerium.

SA Pärnu Haigla projekti maksumus on 51,4 miljonit krooni, millest 30,2 miljonit eraldatakse ERFist. Projekti raames rekonstrueeritakse haigla hoonet ja luuakse juurde kokku 40 uut voodikohta.

SA Ida–Viru Keskhaigla projekti maksumus on 29,1 miljonit krooni ja Kuressaare Haigla SA projekti maksumus 24,5 miljonit krooni.

Õendus- ja hooldusteenuste infrastruktuuri arendamiseks eraldati ERFist toetusteks kokku 431,2 miljonit krooni, millele lisandub kaasfinantseering. Toetuse taotluse esitasid 20 investeeringute kava taotlejat Eesti kõigist maakondadest. Toetuse on saanud juba kümme haiglat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles