Hotellidel läheb hästi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus asuv spaahotell ja veekeskus Tervise Paradiis.
Pärnus asuv spaahotell ja veekeskus Tervise Paradiis. Foto: Urmas Luik

Suuremate kuurortlinnade Pärnu, Haapsalu ja Kuressaare hotellipidajate teatel on suvi olnud edukas ja hotellide täitumus kõrge.

Pärnus asuva taastusravikeskuse Sõprus juhataja Jaanus Otsa sõnul on suvi hästi läinud ja poolaasta tulem on 1,2 miljoni krooni võrra parem kui 2009. aasta samal perioodil.

Juunis oli taastusravikeskuse täitumus 52,4 ja juulis 90 protsenti, augustiks prognoositakse 57protsendilist täitumust. 2009. aastal olid need näitajad 40,5 protsenti, 75,5 ja 34,2 protsenti. “Praegu tundub, et ka sügis tuleb hea,” lisas Ots.

“Et meie valdkond, eriti Pärnus, on vägagi sesoonne ettevõtlusliik, täitumus talveks kindlasti langeb ja hakkab tõusma uuesti märtsis. Loodan aga, et täitumuse aasta keskmise kasv on jätkuv,” rääkis Ots. “Olukord turismisektoris on juba kergel tõusul, nii räägivad teisedki spaaettevõtjad.”

Juulikuise täitumusega jäi rahule Pärnu hotelli müügijuht Lagle Lust. “Augustikuu täitumus ei ole enam väga kõrge,” lisas ta.

Külastajate arvu kasvu mullusega võrreldes märkisid ära Haapsalu spaahotelli Laine ja Kuressaares asuva Georg Otsa spaahotelli juhid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles