Vangis istuv Mikk Seger läks vangla vastu kohtusse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger.
Mikk Seger. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kolme noormehe surmaga liiklusõnnetuse põhjustamise eest pikaks ajaks vangistatud Mikk Seger vaidlustas Tartu halduskohtus vangla sisekorraeeskirja rikkumise eest saadud noomituse.

24aastane Seger tahab kohtult Murru vangla 5. mai käskkirja tühistamist, ütles Tartu kohtute pressiesindaja Krista Tamm ERRi uudisteportaalile.

Murru vangla määras Segerile distsiplinaarrikkumise eest noomituse, sest ta oli 18. aprillil kasutanud vanglatelefoni selleks mitte ettenähtud ajal.

Kohus mõistis Mikk Segeri ränga liiklusõnnetuse põhjustamise eest seitsmeks aastaks ja kuueks kuuks vangi ning ta asus karistust kandma mullu 23. novembril.

Süüdistuse järgi kihutas 2,34promillises alkoholijoobes Seger 2006. aasta 13. augusti õhtul Hondaga Pärnu poolt Rakvere suunas ning põrkas Vändra lähedal kokku kõrvalteelt peateele sõitnud Chrysler Visioniga, milles olnud kolm noormeest hukkusid.

Seger jäi purjuspäi autoroolis politseile vahele ka 2005. aasta 11. detsembril kell 23.30 Tartus Väike-Tähe tänaval ning korduvalt varemgi.

Tänavu suvel mõistis Pärnu maakohus Segerilt hukkunute vanematele moraalse kahju hüvitisena kokku 600 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles