Vändra alev kostitas ettevõtjaid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtlusnädala raames korraldas Vändra alev järjekordse ettevõtluspäeva, mis on saanud omamoodi traditsiooniks, kuna seda on tehtud järjekindlalt peaaegu kümmekond aastat.

Üritusele on olnud tavaks kutsuda esinema külalisi ning nii said ettevõtjad seekord kuulata rahandusministeeriumi esindaja Andres Kuninga ettekannet euro tulekust. Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse esindaja Margus Randmäe ning töötukassa esindaja Marek Jürgenson tutvustasid tööandjatele, millised toetused on riik ette näinud ettevõtetele.

Tavapäraselt oodatakse igal ettevõtluspäeval sõnavõttu kohalikult firmalt, mis tutvustaks teistele oma tegemisi ja toodangut. Seekordne ettekandja oli OÜ Vändra Leib.

Viimasena tutvustati ettevõtjatele alevi tegemisi, pooleli investeeringuprojekte ja lähituleviku plaane.

Alevivanem Toomas Sonts lausus, et kui piirkonna ettevõtjad on aasta-aastalt ettevõtluspäeva vastu agarat huvi üles näidanud ning kutsutud olid naabervalla juhidki, ei olnud kahjuks seekord osalejate hulgas Vändra valla esindajaid.

Alevi ja maakonna tunnustused kohalikele ettevõtjatele anti üle Pärnus austamisüritusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles