Täiskasvanud õppijad tunnustavad parimaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Põlluste.
Maret Põlluste. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täiskasvanud õppija nädala raames toimub täna Paikusel Pärnumaa TÕNi foorum "Õppimine seob põlvkondi", kus tunnustatakse aasta õppijat, koolitajat ja koolitussõbralikumat organisatsiooni.

Foorumi peaesineja Anu Virovere peab loengu teemal "Enesehinnang kui saavutuste võti". Tunnustuse pälvivad tänavune aasta õppija Agor Tettermann, aasta koolitaja Maret Põlluste ja aasta koolitussõbralikum organisatsioon Pärnu lasteaed Päikesejänku.
 
Uulu raamatukogu teeb täna bibliograafilise ülevaade raamatukogus leiduvatest käsiraamatutest ja Paikuse vallamajas kogunevad segarahvatantsu huvilised.
 
Männipargi lasteaias on koostöös folklooriseltsiga Kungla Rahvas rahvuslike mängude tutvustamise päev ja Tammsaare lasteaias tegutsevad taas töötoad, kus vanavanemad õpetavad lastele heegeldamist ja kangastelgedel vaiba kudumist. Ühtlasi saab vaadata näitust "Esivanemate näputöö".
 
Maarja Magdaleena gild jagab uue aja käsitöönippe, täna kaunistatakse juukseklambrit, kootakse kangastelgedel linikut, ja tegeldakse nõelviltimisega.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse Pargi 1 majas võetakse jutuks viljapuuaia rajamine ja hooldamine ning koduaiakujundus.
 
Pärnumaa täiskasvanud õppija nädala koordinaator on Sirje Pauskar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles