Eilse kontserdiga kogunes Keithy Vaske taastusraviks ligemale 3000 eurot

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilset heategevuskontserti "I Wear* NOËP" külastas umbes 350 inimest pea igast vanusest.
Eilset heategevuskontserti "I Wear* NOËP" külastas umbes 350 inimest pea igast vanusest. Foto: Madis Sinivee

Mullu veebruaris liiklusõnnetuses raskelt viga saanud Keithy Vaske taastusravi toetuseks raha koguvate noorte sõnutsi teenis eilne kontsert klubis Sugar ligemale 3000 eurot heategevuslikku tulu.

Eilset Pärnu kontserti külastas umbes 350 inimest pea igast vanusest. Ürituse korraldajad tänavad kõiki sponsoreid, vabatahtlikke, toetajaid ja kontserdikülastajaid.

Ligikaudu kolm tundi kestnud kontserdil astusid üles Steps to Synapse, postroki ja elektroonilise muusika kollektiiv I Wear* Experiment ja publikut elektroonilise indie-popiga hullutav NOËP ehk Andres Kõpper.

Homme astuvad samad artistid Keithy Vaske toetuseks lavale Tallinnas kohvikus Sinilind. Samuti esineb viimasel hetkel heategevusprojektiga ühinenud laulja Daniel Levi koos venna Joshuaga.

"Kuigi ma ei tunne Keithyt isiklikult, usun siiralt, et tuleb aidata neid, kes iseennast aidata ei saa,” sõnas Daniel Levi. “Hea on näha, et muusika saab olla praktiliselt kellelegi abiks."

Mullu 28. veebruaril juhtus Pärnumaal Ares ränkraske liiklusõnnetus, mille tagajärjel hukkus üks inimene ja sai viga seitse inimest. Ühes õnnetusse sattunud autodest oli Keithy Vaske, kelle elu muutus pärast avariid drastiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles