Elektrikatkestus lõpetas ööklubis Bravo peo

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Bravo.
Ööklubi Bravo. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna öösel Pärnu kesklinna tabanud elektrikatkestuse tõttu pidi ööklubi Bravo saatma koju täismaja inimesi.

Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmanni sõnutsi läks kella 2 paiku rivist välja maakaabel, mistõttu jäi umbes 50 minutiks Pärnu kesklinnas elektrita 449 klienti.

Ööklubi Bravo tegevjuhi Ahti Kuke jutu järgi pidi elektrikatkestuse tõttu lõbustusasutus lõpetama kella 2.30 paiku peo ja lõbutsema tulnud inimesed koju saatma.

Kukk ütles, et rahvas saadeti koju seetõttu, et esialgse info järgi pidi elekter tagasi tulema alles kolme tunni pärast. “Algul lubati, et elekter tuleb tagasi kella 5 paiku, tegelikult tuli natuke 3 läbi,” seletas Kukk.

Et külastajaid oli palju, oli klubi juhi sõnade järgi turvameestel tööd, et korda hoida ja rüselusi vältida. “Majas on turvavalgustus, päris pime ei olnud,” ütles Kukk.

Kuke sõnade järgi käitusid klubikülastajad peo äkilise lõppemise järel üldiselt rahulikult, kuid oli neidki, kes ennetähtaegse kojuminemise üle pahandasid. “Mõni ei saanud aru, miks tänavavalgustus põleb, aga meil elektrit pole,” lausus Kukk.

Bravo juhi jutu järgi kannatas ööklubi varasema sulgemise pärast suurt kahju. Mida Bravo kahju saamise tõttu ette võtab, ei osanud Kukk veel öelda.

Kuke sõnade kohaselt oli see kuus aastat tegutsenud klubi ajaloos esimene kord, kui pidu poole pealt lõpetada tuli.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles