Selgusid parimad matemaatikatundjad

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alanud aasta matemaatikaolümpiaadi maakondlikus voorus osalesid 5.-12. klasside õpilased.

5. klassi arvestuses läks esikoht Karl Kodule Paikuse põhikoolist ning teist-kolmandat kohta jagasid Farid Boubadaz Häädemeeste keskkoolist ja Kärt Kaljuvee Paikuse põhikoolist.

6. klassi õpilastest kogus suurima punktisumma Jargo Pert Vändra gümnaasiumist. Talle järgnesid Gert Särev Tori põhikoolist ja Marge Maruse Tõstamaa keskkoolist.

7. klassis käivatest noortest on parim matemaatikatundja Carl Tõnismann Audru keskkoolist. Teist-kolmandat kohta jäid jagama Eke Tominga Surju põhikoolist ja Elis Kuusik Vändra gümnaasiumist.

8. klassi arvestuses oli parim Ago Tominga Surju põhikoolist, teist-kolmandat kohta jagasid võrdse punktisummaga Siim Oselein Vändra gümnaasiumist ja Karl Alamaa Tori põhikoolist.

9. klassi õppurite esikoht läks Reelika Tõnissonile Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, talle järgnesid Elina Ild Paikuse põhikoolist ja Haldi Rae Häädemeeste keskkoolist.

10. ja 11. klassi voorus tegi puhta töö Vändra gümnaasium: 10. klassi esikolmik oli Grete Ojala, Egle Enkvist ja Sten Pärnik ning 11ndikel Britt Veino, Indrek Värva ja Mailis Mesimas.

Abiturientide tublimad matemaatikatundjad on Katrin Vinkel Kilingi-Nõmme gümnaasiumist ning Kert Pjatkin ja Adam Erki Enok Vändra gümnaasiumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles