Selgusid tublimad emakeeletundjad

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa koolide emakeeleolümpiaadil selgitati oma maakonna tublimad emakeeletundjad iga klassi kaupa, riigis tehakse seda vanuserühmiti: 7.-8., 9.-10. ja 11.-12. klass.

7. klassis võidutsesid Laura Liivet Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Meeli Lepik Häädemeeste keskkoolist ja Johanna Jürima Paikuse põhikoolist, kes kõik tulid esikolmikusse 7.-8. klassi ühisarvestuseski.

8. klassis said kaasvõistlejaist tublima tulemuse Kristel Sutt Tõstamaa keskkoolist, Karina-Louisa Puht Jõõpre põhikoolist ja Helen Roostma Kilingi-Nõmmest.

9.-10. klassi arvestuses saavutasid kõrgeimad punktid Dajana Raab Sindi gümnaasiumist, Keili Paru Kilingi-Nõmmest ja Maret Palusalu Tõstamaalt.

Eraldi arvestuses on 9. klassi parim emakeeletundja Maret Palusalu. Talle järgnesid võrdsete punktidega Lisette Kandima Sindist ja Kairi Janson Tootsi põhikoolist.

10. klassi õpilastest võitis Dajana Raab, järgnesid Keili Paru ja Elery Noni, kes õpib Häädemeeste keskkoolis.

11.-12. klasside arvestuses kogus suurima punktisumma Jalmar Toots Mailis Mesimase ees, mõlemad õpivad Vändra gümnaasiumis. Kolmanda koha saavutas Anett Tähiste Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.

11. klassi esikolmiku moodustasid Mailis Mesimas, Kertu Kore Kilingi-Nõmme gümnaasiumist ja Heiko Mändla Tõstamaa keskkoolist.

12. klassis tuli Jalmar Tootsi ja Anett Tähiste järel kolmandaks Janela Peterson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles