Kilingi-Nõmmes õitsevad sõbrapäevalilled

Silvia Paluoja
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Sõbrapäeva pärastlõunal üllatasid Kilingi-Nõmmes liikujaid noored, kes ulatasid neile isevalmistatud kauni värvilise lilleõie (pildil).

Lillemeistrid ja -kinkijad olid Kilingi-Nõmme päevakeskuse juures tegutseva noorteühenduse 4H Nõmmekate klubi liikmed – kümmekond last, kes küünlakuu töötubades olid valmistanud plastpudelitest ja ajakirjadest kauneid värvilisi õisi.

“Tegevuskava koostades arutasime, mida me sõbrapäeval teeme, kas kingitusi üksteisele või üllatusi teistele. Mõtlesime kinkida lilli või õhupalle, aga õhupallid olid kallid osta,” selgitas ettevõtmise tagamaid Heli Juhkamsoo, kes on Kilingi-Nõmme päevakeskuse juhataja, 4H Nõmmekate klubi juhendaja.

Internetist leidsid kohalikud 4H-lased taaskasutatavatest materjalidest lillede valmistamise õpetuse ja hakkasid meisterdama, buketti sai jagamiseks 40 õit.

“Vastutulijatele ulatatud lilleõis valmistab kindlasti rõõmu ja teeb kurvemagi tuju paremaks,” arvas Heli Juhkamsoo.

Saarde vallakeskuses Kilingi-Nõmmes tegutsev 4H Nõmmekate klubi kuulub Eesti 4H kaudu üleilmsesse noorteorganisatsiooni, mis meie koduriigis asutati 1991. aastal ja kuhu kuuluvad seitsme- kuni 26aastased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles