“Andekas laps” astub taas lavale

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zonta klubi märk.
Zonta klubi märk. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Zonta klubi alustab järjekordset stipendiumikonkurssi, millega pööratakse tähelepanu andekatele lastele ja neile enesetäiendamise võimaldamisele.

MTÜ Pärnu Zonta Klubi presidendi Merle Tasane ütles, et projekti “Andekas laps” stipendiumid on mõeldud lastele ja noortele, kellel huviharidusega tegelemine on raskendatud või osutub võimatuks pere majandusliku olukorra tõttu.

Stipendiumile saavad kandideerida Pärnu ja maapiirkonna üldhariduskoolide õpilased, kelle kohta on 15. märtsiks täidetud ankeet-iseloomustus, lisatud soovituskiri ning taotluse põhjendus.

Tänavused stipendiaadid kutsub klubi president pidulikule üritusele, mis toimub aprilli keskel ajaloolise ja väärika Pärnu Kuninga tänava põhikooli saalis.

Pärnu Zonta klubi on andekaid lapsi väärtustanud 2000. aastal alanud ettevõtmisega, stipendiumifondi koguneb raha klubi heategevusprojektidest ja -üritustest ning aastati on tunnustatud 10-15 last-noort.

Eelmisel kevadel andis klubi kandidaatide taotluste järgi otsustades välja 11 stipendiumi, fondis oli selleks 20 000 krooni. Üritus toimus Kuninga tänava põhikoolis, kus laulude ja tantsudega esinejate hulgas olid stipendiaadid ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles