TÜ Pärnu kolledži juht Türi kolledži saatust ei karda

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledžis oli lahtiste uste päev.
Tartu ülikooli Pärnu kolledžis oli lahtiste uste päev. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli Pärnu kolledži lahtiste uste päeval tõdeti, et rasked ajad on üle elatud ja õppeasutuse majandusseis võimaldab julgeid tulevikuplaane teha.

Tartu ülikooli Pärnu kolledži lahtiste uste päevale "Lend tulevikku" kogunes kümneid noori, kes ühe võimalusena haridusteed jätkata näevad just Pärnu kolledžit. Valikut on ja õppekavad täienevad, vahendasid ERRi teleuudised.

"Meie väga populaarne sotsiaalõppekava on saanud juurde uue eriala ehk rekreatsioonikorralduse. Ettevõtluse programmi juhtimise õppekava on saanud kaks spetsialiseerumismoodulit: spordikorraldus ja ökoettevõtlus. Peale selle on meil majandusteaduskonnaga ühine uus magistrikava, mille nimeks on teenuste disain ja juhtimine, kus on omakorda sees spetsialiseerumised turismile, spordijuhtimisele ja sotsiaalettevõtlusele," rääkis kolledži direktor Henn Vallimäe.

Hirmu, et Pärnu kolledžit ähvardaks Türi kolledži saatus, direktori kinnitusel ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles