Pärnu Postimehe kuulutusi saab nüüd tellida veebi kaudu

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaseltsi Ühinenud Ajalehed kuulutuste tellimise veebikeskkond.
Aktsiaseltsi Ühinenud Ajalehed kuulutuste tellimise veebikeskkond. Foto: Pärnu Postimees

Sellest nädalast saab Pärnu Postimehes ja Pärnu Börsis ning aktsiaseltsi Ühinenud Ajalehed teistes väljaannetes avaldatavaid kuulutusi tellida veebikeskkonnas.

Veebipõhise kuulutuste tellimise keskkonna kaudu saab avaldada reakuulutusi, surmateateid, kaastunde- ja tänuavaldusi ning õnnitlusi.

Ühinenud Ajalehtede levi- ja turundusjuhi Erkki Lumisalu sõnutsi muudab veebipõhine teenus ajalehtedes kuulutada soovijate elu mugavamaks, sest tellija ei pea võtma ette käiku ajalehe kontorisse või kuulutuste osakonnaga mitut elektronkirja vahetama, vaid saab ise määrata, millal kuulutusi avaldada soovib, ja Swedbanki, SEBi, Sampo või Nordea internetipanga kaudu arve tasuda.

Uue veebikeskkonna kaudu saab kuulutusi tellida Ühinenud Ajalehtede maakonnalehtedesse Pärnu Postimees, Sakala, Virumaa Teataja, Järva Teataja ja Valgamaalane ning tasuta väljaannetesse Pärnu Börs ja 1leht.

Tellimiskeskkonnas sisestatud kuulutuste puhul kehtivad järgmised reeglid:
- Enne kella 12 sisestatud kuulutused avaldatakse järgmises ilmuvas ajalehes.
- Pärast kella 12 sisestatud kuulutused saavad ilmuda ülejärgmises ajalehes.
- Kaastundeavaldus ja tänukuulutus ilmub esimesel võimalusel üldjärjekorra alusel.
- Surmateade ilmub eelisjärjekorra alusel võimalusel järgmise päeva ajalehes.
- Mälestuskuulutus ilmub soovitud päeval tingimusel, et järgmise päeva ajalehte soovitud tellimus ei ole esitatud pärast kella 12.
- Õnnitlus ilmub soovitud päeval tingimusel, et järgmise päeva ajalehte soovitud tellimus ei ole esitatud pärast kella 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles