Helen Parment avas Sindis oma esimese fotonäituse

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haruldane ja kartlik jäälind on juba kolm aastat Helen Parmenti hinge peal olnud. Nüüdseks on hobifotograafil õnnestunud teda edukalt kaadrisse püüda.
Haruldane ja kartlik jäälind on juba kolm aastat Helen Parmenti hinge peal olnud. Nüüdseks on hobifotograafil õnnestunud teda edukalt kaadrisse püüda. Foto: Helen Parment

Laupäeval avas kauane hobifotograaf Helen Parment Sindi raamatukogus oma esimese fotonäituse nimega "Loodus me ümber".

Välja pandud fotod on valdavalt seotud Sindi linnaga, Parmenti sõnutsi on vaid kolm pilti tehtud asulast kaugemal. Näitena tõi ta jäädvustuse kaunist kuldkingast, mille Eesti orhideekaitse klubi valis 2018. aasta orhideeks.

Kuigi parimat tööd on fotograafi jutu järgi raske nimetada, tõstab ta esile pildi, kus kaadris on Eestis küllaltki haruldane jäälind. "Viimased kolm aastat on ta mul hinge peal olnud ja olen proovinud teda jäädvustada. Suure heameelega võin öelda, et see on hästi õnnestunud," rääkis Parment. Jäälindu pildistas ta samuti kodulinna lähistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles