McDonald`si külastajad annetasid naiste tugikeskustele 21 000 eurot

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
vasakul McDonald’s Eesti esindaja Svetlana Eliseeva ja paremal Nõmme emade ja laste varjupaiga juhataja Pille Kübarsepp.
vasakul McDonald’s Eesti esindaja Svetlana Eliseeva ja paremal Nõmme emade ja laste varjupaiga juhataja Pille Kübarsepp. Foto: Marek Metslaid

Novembris heategevuskampaania käigus annetasid McDonald`si kiirtoidurestorani külastajad 21 000 eurot Pärnu, Tartu, Jõhvi ja Tallinna naiste tugikeskustele, mis abistavad perevägivalda kogenud lapsi psühholoogilise nõustamise ja muude turvaliseks lapsepõlveks vajalike teenustega.

MTÜ Naiste Tugi- ja Teabekeskuse juht Pille Tsopp-Pagan ütles, et kogutud summa on suur abi lastele ja annab lootusrikka alguse turvakeskuste uuele aastale.

"Tugikeskuste juhatajaid liigutas siiralt just inimeste headus ja märkamine – need on suured motivaatorid kõigile tugikeskuse inimestele, kes teevad seda tööd peamiselt põhitöö kõrvalt ja vabast ajast. See, et meie missiooni väärtustatakse, innustab minema raskustele sirge seljaga vastu," rääkis Tsopp-Pagan.

Seda, kui suur osa külastajate annetustest jõuab Pärnu, otsustavad McDonald`si esindaja Helena Petersoni sõnutsi tugi- ja teabekeskused ise.

McDonald`si iga-aastast heategevuskampaaniat McHappy Day korraldatakse kogu maailmas ja Eestis toimus see 11. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles