Kaitseliidu Pärnumaa malev saab uue juhi

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil major Kristian Kivimäe.
Esiplaanil major Kristian Kivimäe. Foto: Karri Kaas

Neli aastat Kaitseliidu Pärnumaa malevat juhtinud kolonelleitnant Tõnu Miil annab homme Pärnu raekoja saalis maleva lipu üle major Kristian Kivimäele, kes hakkab staabiülemana täitma malevapealiku kohuseid.

Juhtimise üleandmise tseremoonial esinevad sõnavõttudega Kaitseliidu ülem kindralmajor Meelis Kiili, Miil ja Kivimäe. Üritusele on kutsutud kogu maleva palgaline koosseis, malevkondade pealikud, kaitseliitlased ja maleva koostööpartnerid.

Major Kivimäe on Pärnumaa malevas vabatahtliku kaitseliitlasena tegev 1995. aastast ja maleva pikaajalise liikmena kandnud edasi traditsioone.

Kivimäe kaitseväelase karjäär algas ajateenistusega Viru pataljonis 1992. aastal ja jätkus üleajateenijana Kalevi üksikjalaväepataljonis. Kaitseliidu Pärnumaa malevasse asus ta 2006. aastal teenistusse instruktorina ja jätkas aastal 2008 väljaõppeülemana. Teenistusliku vajaduse pärast määrati ta 2011. aastal Saaremaa maleva staabiülemaks. 2014. aastast on ta Pärnumaa maleva staabiülem. Möödunud aastal viibis ta veebruarist augustini välismissioonil Malis. Peale selle pälvis mullu aasta ohvtiseri konkursil ergutuspreemia.

Kolonelleitnant Miil jätkab teenistust kaitseväes, õppides Balti kaitsekolledžis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles