Õnnetused sulgesid ajutiselt tee Tallinna

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Pealinna vahet sõitvate pärnumaalaste toimetusi pärssisid hommikul Tallinna–Pärnu–Ikla maanteelt välja sõitnud veoautod ja kaubik.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Andra Jundase sõnutsi oli veokil rehv purunenud, mistõttu pidi selle juht teel peatuma. Paraku aga niimoodi, et takistas liiklust.

Enne kui maantee ääres seisvast rekast teada saanud politseipatrull rekani jõudis, juhtus seal liiklusõnnetus: katkise rehviga veoki taga peatunud kaubikule sõitis otsa kaks veoautot, kuna nende juhid ei jõudnud kaubiku peatumisele küllalt kiiresti reageerida.

Peale hommikul Jädi­veres toimunud avarii, mis sulges Tallinna–Pärnu–Ikla maantee, juhtus õnnetus teel, kuhu liiklus ümber suunati. Niisiis oli tee mõlemas suunas suletud üksvahe nii maanteel kui ümbersõidul.

Ennelõunal Pärnu ja Tallinna vahelise tee ette võtnud inimesed pidid varuma tavapärasest paar tundi rohkem aega.

Lehe trükkimineku ajaks oli laekunud kohalikule politseile veel neli teadet liiklusõnnetusest: sõidetud oldi vastu elektriposti, kraavi ja ohutussaarele liiklusmärkide pihta.

Lumesaju tõttu olid Pärnu ja Pärnumaa teehooldajatel käed-jalad tööd täis juba­ varahommikust saadik. “Lumesadu on olnud pidev: seal, kus on alustatud, on juba­ täis sadanud,” sõnas Pärnu tänavate korrashoiu eest vastutava AS TREV-2 Grupi projektijuht Andres Koger eile ennelõunal.

Pärnumaa teid hooldava OÜ Sakala Teede ja OÜ Lääne Teede Pärnu esindaja, Sakala Teede juhataja Toomas Leppiku ütlust mööda hakkasid maakonnaski masinad teid puistama ja sahkama eile varahommikul. Väljas olid kõik ettevõtte masinad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles