Kodukohvikud kavatsevad tänavugi Ampsu teele letid üles panna

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogukonnaüritusel Nädalalõpp Varblas kahel viimasel aastal toimunud õuekohvikute päev saab sel suvel jätku.
Kogukonnaüritusel Nädalalõpp Varblas kahel viimasel aastal toimunud õuekohvikute päev saab sel suvel jätku. Foto: Anneli Lobjakas

Kogukonnaüritusel "Nädalalõpp Varblas" kahel viimasel aastal korraldatud õuekohvikute päev saab sel suvel jätku.

Eelmisel aastal avas Ampsu teel mööda Varbla valda uksed kümme kodukohvikut, kus pakuti soolaseid ja magusaid hõrgutisi ja mõnusat meelelahutust: toimusid näitused, õpitoad, kontserdid. Hinnanguliselt külastas kohvikuid 500–800 inimest ja tagasiside tuli positiivne. 

“Mitu meeskonda nentis, et poleks eales oodanud nii suurt külastatavust,” selgitas Varbla rahvamaja juhataja Anneli Lobjakas. Tema sõnutsi pani nii mõnigi kohvik oma praeahjud keset päeva tööle, et hõrgutisi juurde teha.

Nädalalõpp Varblas toimub tänavu 14.–15. juulil ja osalejate registreerimine on juba hoo sisse saanud. Esimeste seas andis osalemisest märku mullu Roosi ja Roosa romantilise kohviku meeskond, kes eelmisel aastal paistis silma nii oma hõrgutiste kui tuntud esinejatega nagu Koit Toome ja Marco Margna. Tänavugi osalev Popi kohvik aga üllatas külastajaid alkoholivabade kokteilidega.

Kogukonnaüritusel "Nädalalõpp Varblas" kahel viimasel aastal toimunud õuekohvikute päev saab sel suvel jätku.
Kogukonnaüritusel "Nädalalõpp Varblas" kahel viimasel aastal toimunud õuekohvikute päev saab sel suvel jätku. Foto: Anneli Lobjakas

“Registreerimise lõpuni on veel veidike aega, kuid mida varem saame soovidest teada, seda paremini oskame kogu ettevõtmist planeerida,” ütles Lobjakas. “Julgustaksin kõiki kaasa lööma, sest mida rohkem kohvikuid avatakse, seda suurejoonelisem saab meie ühine üritus olema.”

Kirjapanek kestab aprilli alguseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles