Tõhela naabrivalve leping sai allkirjad

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõhela naabrivalve koostöölepingule kirjutasid alla Pärnu politseijaoskonna juht Mehis Mets, MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuht Tiina Ristmäe, kohalike elanike esindajana Ville Vulkan ja Tõstamaa vallavanem Toomas Rõhu.
Tõhela naabrivalve koostöölepingule kirjutasid alla Pärnu politseijaoskonna juht Mehis Mets, MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuht Tiina Ristmäe, kohalike elanike esindajana Ville Vulkan ja Tõstamaa vallavanem Toomas Rõhu. Foto: Toomas Rõhu

Reedel sõlmiti Tõhela naabrivalve koostööleping, mis toob naabrivalve sektorite kaardile Tõstamaa valla Tõhela küla.

Tõhela naabrivalve sektoris on 22 liiget, naabrivalves osalevad ka Alu, Kiraste ja Männikuste küla.

Tõhela naabrivalve koostöölepingule kirjutasid alla Ville Vulkan elanike esindajana, Tõstamaa vallavanem Toomas Rõhu, Pärnu politseijaoskonna juht Mehis Mets ja MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuht Tiina Ristmäe.

Vallavanem Toomas Rõhu ütles, et naabrivalvest on vallas tihti juttu olnud. “Ääremaana peame olema rohkem valmis ise oma probleemidega hakkama saama ja pigem tuleb suunata tähelepanu ennetusele. Naabrivalve kahtlemata on võimalus kuritegusid ennetada,” märkis Rõhu.

Ristmäe lisas, et maal toimib ka mitteametlik, heanaaberlikel suhetel põhinev naabrivalve, ent organisatsiooniga liitumine annab peale valvesiltide kindluse ja toe ühistegevuse arendamisel.

”Meie tegevuse eesmärk on naabrite ja politseiga koostöös hoida ja arendada rahulikku ning turvalist elukeskkonda,” sõnas Ristmäe.

Pärnumaal tegutseb 15 naabrivalvesektorit, mille tegevusse on kaasatud 213 peret.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles