Raja tänava lasteaia projekti valmimine lükkus edasi

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raja tänava lasteaed-ujula projekti valmimise tähtaeg lükkus maikuusse.
Raja tänava lasteaed-ujula projekti valmimise tähtaeg lükkus maikuusse. Foto: ARDI TRUIJA / PÄRNU POSTIMEES/

Raja tänavale kavandatava lasteaia-ujula projekti valmimine lükkus liiga suure maksumuse tõttu edasi, projekti valmimise järgmine tähtaeg kukub mais.

Kui veel aasta alguses prognoositi Raja 7 kinnistule 12 rajaga ujula ja 216 last mahutava lasteaia projekti valmimiseks märtsi, siis nüüd selgus, et projekteerija koostatud ehituse maksumuse hinnang ületas märkimisväärselt eelarves prognoositut.

"Projekti lõplik maksumus selgub alles siis, kui korraldatakse hange, kuid hinnangust oli näha, et ehitus võib kallineda. Projekteerijaga arutatakse, milliseid muudatusi teha. Lasteaia põhiprojekt valmib mais," selgitas linnavalitsuse pressiesindaja Gerli Kõiv.

Pärnu Postimees on varem kirjutanud, et ujulasse on kavandatud kaks basseini: lastebassein ja 25 meetri pikkune bassein 12 ujumisrajaga. Kolmas bassein, kus tööpäeviti ujuks lasteaialapsed, ehitatakse lasteaiamajja.

Lasteaeda tahab linn paigutada kaheksa lasteaia- ja neli sõimerühma, milles jätkub kohti 216 mudilasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles