Pärnu haigla uurib patsientide rahulolu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahulolu-uuringu eesmärk on selgitada välja patsientide rahulolu haigla pakutavate tervishoiuteenustega. Foto on illustreeriv.
Rahulolu-uuringu eesmärk on selgitada välja patsientide rahulolu haigla pakutavate tervishoiuteenustega. Foto on illustreeriv. Foto: Lev Dolgachov/Panthermedia/Scanpix

Pärnu haiglas ambulatoorsetes osakondades korraldatakse sel kuul patsientide rahulolu-uuring.

Eesmärk on selgitada patsientide rahulolu haigla pakutavate tervishoiuteenustega. Uuringu tulemusi on haiglale vaja, et tööd tõhusalt ja sujuvalt korraldada ning patsientidele ja töötajatele parim keskkond luua.

Uuring toimub ambulatoorsetes osakondades, välja arvatud õendus-hooldusosakonnas ja päevaravis. Peale kliinikute on sel aastal uuringusse kaasatud erakorralise meditsiiniabi osakond.

Pärnu haigla kõrval osalevad uuringus Tartu ülikooli kliinikum, Põhja-Eesti regionaalhaigla, Lääne-Tallinna, Ida-Tallinna ja Ida-Viru keskhaigla. Kõigi haiglate tulemusi võrreldakse omavahel.

Tulemused avalikustatakse sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles