Surfilaagrisse on oodatud võhikudki

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu on esmakordselt avatud uutele surfihuvilistele kolme päevane täis surfiõppe programm.
Tänavu on esmakordselt avatud uutele surfihuvilistele kolme päevane täis surfiõppe programm. Foto: Eero Vabamägi

Juubelit tähistav surfilaager tuleb tänavu suuremalt kui kunagi varem. Valgerannas 19. juulil algav neljapäevane üritus pakub võimalust osaleda surfikoolitustel, võistelda ja nautida head muusikat.

Purjelaua-, lohe- ja aerusurfi saavad korraldaja Helen Undi kinnitusel festivalil õppida algajad huvilised ja oskusi arendada needki, kes alaga varem ei ole kokku puutunud.

Esimest korda on tänavu huvilistele kolmepäevane surfiõppeprogramm. Peale selle võtab lainelaual mõõtu kuus Eesti kuulsust, kes surfiõppega alustasid juba eelmisel kuul. Katsumuses löövad kaasa meelelahutusportaali Elu24 juht Kertu Jukkum, Eesti vastne superstaar Uudo Sepp, riimimeister Uku Arop, näitlejanna Ingrid Margus, poliitik Raimond Kaljulaid ning laulja ja näitlejanna Sandra Ashilevi. Parim neist selgub pealtvaatajate ees surfilaagris lõppvõistlusel 21. juulil.

“Olen selline inimene, kes elab kogemuste nimel. Vaadates telekas eri surfistiile, pole ma kunagi aru saanud, kuidas see kõik võimalik on. Nüüd saan seda teada,” avaldas Arop Elu24-le, miks ta end proovile panna otsustas.

Surfilaager on 1998. aastal alguse saanud Eesti purjelaualiidu algatatud elustiilifestival, mille eesmärk on populariseerida surfisporti ja toetada riigi andekaid võistlussurfareid.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles