Pärnu trükikoda paneb kaante vahele vähetuntud kirjanike teosed

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükimasin. Foto on illustreeriv.
Trükimasin. Foto on illustreeriv. Foto: Internet

Pärnus töötukassa toel alustanud ühemehetrükikoda "Gutenbergi pojad" annab võimaluse oma raamat välja anda neilgi, kel kommertsedu esialgu raske loota.
 

Töötukassa toetas trükikoja "Gutenbergi pojad" omanikku Karol Kallast seadmete ostmisel veidi üle 4000 euroga, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Aasta alguses Pärnus alustanud tubatrükikojas on kaante vahele saanud juba 20 raamatut koguarvuga ligi 3000 eksemplari. Väiksus võimaldab paindlikkust ja nii ei nõuta siin mitmesaja eksemplari tellimist.

Trükikoja loosung on "Raamat ilma jamata" ja peamine teenus "Raamat nõudmisel".

"Tõhusa lihtsa raamatu saab inimene kätte võimalikult väikse vaevaga - seda tähendab "Raamat ilma jamata". Ja "Raamat nõudmisel" on teenus, kus näiteks mingi koduloouurija, kes tahab Häädemeeste valla ajalugu kirjastada, saab need paarkümmend raamatut minu käest, sest sellel ei ole ilmselt sadu huvilisi," selgitas Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles