Politsei korjas kokku igas vanuses purjutajaid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei sai väljakutse Pärnu jõe äärde Suur-Jõekalda tänavale, kus lamas rohus alaealine noormees.
Politsei sai väljakutse Pärnu jõe äärde Suur-Jõekalda tänavale, kus lamas rohus alaealine noormees. Foto: Andris Tammela

Reede öö vastu laupäeva oli Pärnu politseile erakordselt töörohke selles suhtes, et kainestusmajja jõudis pead välja puhkama üsna korralik kogus igas vanuses purjutajaid.

Reedel Pärnus filminud Kanal 2 politseisaate „Krimi“ kaamera ette jäid kaks meest, kes ei saanud enam toimuvast aru ega suutnud omal jalal teekonda jätkata.

Nii sai politsei kella 22.30 ajal teate, et Niidupargis ühiselamu juures on väsinud vanem mees. Mees puhkas maja ees murul, kilekott kõrval.

Kella 00.30 ajal tuli politselei väljakutse jõe äärde Suur-Jõekalda tänavale, kus rohus lamas alaealine noormees. Teine nooruk, kes politsei kutsus, väitis, et rohus lebav purjus noormees on 16- või 17aastane ja ta ei saa aru ümbritsevast ega võta jalgu alla.

Politseinikud üritasid noormeest toibutada, kuid tulutult. Nooruk ei osanud öelda oma nime ega seda, kui palju ta on alkoholi tarbinud. Noormees teatas vaid oma vanuse kohta, et ta on kümneaastane, seejärel hakkas ta vaheldumisi nii politseinikele keskmist näppu näitama kui korrakaitsjaid „tšautama“.

Politsei kutsus halvema vältimiseks purjus noorukile kiirabi, mis viis ta Pärnu haiglasse tohtrite hoole alla.

Reede öösel sattus kainerisse teisigi noori. Nii nägid ajakirjanikud öösel Pärnu kainestusmaja juures mõne tunni jooksul kahte keskealist naist, kes käisid oma võsukesi välja lunastamas.

Üks naistest viis kainestusmajast koju ühe tüdruku ja teine käis järel kahel neiul.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles