Elmar Lepp kartis vargaid

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliimaproffi juhatuse liige Urmo Haud (paremal) sõnasõjas G4Si turvamehega.
Kliimaproffi juhatuse liige Urmo Haud (paremal) sõnasõjas G4Si turvamehega. Foto: Erakogu

Möödunud reede varahommikul askeldas Lepa kaubakeskuse lihakarni katusel neli meest, keda omanik vargaiks pidas.

"Mulle teatas pärast kuut lihakarni tööle tulnud Lembit Kollamaa, et katusel askeldavad mingid mehikesed, kohale on sõitnud väiksed autod järelkärudega ning kraana," selgitas Lepa kaubakeskuse omanik Elmar Lepp.

Lepp saabus kohale turvafirma G4S töötajatega, kes osaühingu Kliimaproff juhatuse liikmelt Urmo Haualt nõudsid selgitust, mis katusel toimub.

"Mina ei saanud jälle aru, mis Lepa peas toimub. Pidime kliimaseadme katuselt maha võtma ja remonti viima: keskuse soojasüsteem on nõrk, seade tihti rivist väljas. G4Si turvamehed hakkasid tööd takistama, võtsid mult isegi autovõtmed," avaldas Haud. Neli seadme agregaati sai katuselt remonti viidud, ühe järele Kliimaproff veel tuleb.

Lepp tegi Kliimaproffi arvatava omavoli kohta avalduse politseile, kuna keskus polevat remonti tellinud. Haud väitis, et Lepp ise tõesti ei tellinud, seda tegid teised.

"Mis remont see on, kui peab agregaadi torud läbi saagima?" ei usu Lepp. Haud on imestunud: "Mingit läbisaagimist pole olnud. Üks toru lihtsalt ei käigi lahti."

Pärnu politseiosakond kontrollib infot, menetlust alustatud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles