Virtsu-Kuivastu liinile lisatakse reise

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suursaarte ja mandrivahelist parvlaevaliiklust opereeriv TS Laevad toob alates kolmapäevast lisareisid Virtsu-Kuivastu liinile.
Suursaarte ja mandrivahelist parvlaevaliiklust opereeriv TS Laevad toob alates kolmapäevast lisareisid Virtsu-Kuivastu liinile. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Suursaarte ja mandrivahelist parvlaevaliiklust opereeriv TS Laevad toob alates kolmapäevast Virtsu-Kuivastu liinile lisareisid.

„Soe suveilm ja aktiivne puhkuste periood meelitab saartele üha rohkem inimesi. Kuigi oleme eelnevalt suvised sõiduplaanid planeerinud üsna tihedaks, siis soovides vastu tulla saarte elanikele ja külastajatele leidsime võimaluse lisada veel mõne lisareisi,” ütles TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel.

„Kindlasti tasub planeerida oma sõitu ette ja soetada piletid eelmüügist. See annab kindluse soovitud reisile saada ja laevaoperaatorile võimaluse teenust paremini planeerida,” lisas Kaabel. 

Lisareisid toimuvad Virtsu-Kuivastu liinil 18. juulist 12. augustini. Parvlaevad väljuvad teisipäevast neljapäevani kell 9.40 Virtsust ja 10.15 Kuivastust ning Rohuküla-Heltermaa liinil 18.– 29. juulini esmaspäevast kolmapäevani väljumistega kell 14.30 Rohukülast ja 16.00 Heltermaalt, teatas TS Laevad.

Eelmüük reisidele on avatud Praamid.ee e-keskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles