Sindi soojamajandus läheb üle uuele firmale

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi linna küttesüsteemid on halvas olukorras ja vajavad hädasti investeeringuid. Foto on illustreeriv.
Sindi linna küttesüsteemid on halvas olukorras ja vajavad hädasti investeeringuid. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Sindi soojamajanduse võtab üle enampakkumisel suurima summa, 306 000 eurot välja käia lubanud OÜ SW Energia, lubades, et teeb seitsme aasta jooksul linnas kõik vajalikud investeeringud, uuendades torustikud ja katlamajad, ja hoiab järgmised neli aastat sooja hinna tingimustes sätestatud piirides.

Enampakkumisest võtsid osa OÜ SW Energia ja AS Tootsi Turvas.

Kuna Sindi linna küttesüsteemid on halvas olukorras ja vajavad hädasti investeeringuid ning vallajuhtide arvates ei peaks vald soojamajandusega üldse tegelema, pandi OÜ Sindi Majavalitsuse soojamajanduse käitis eelmisel kuul enampakkumisele poole miljoni euroga. Sellise hinnaga paraku ostjat ei leitud ja enampakkumise alghinnaks määrati 250 000 eurot.

Sindis tuleks välja vahetada suur osa linna küttetorustikest: mõni osa asendati mõnikümmend aastat tagasi, kuid teatud lõigud on uuendamata. Samal ajal vajab tähelepanu üle paarikümne aasta tagasi renoveeritud turvakatlamaja: viimasel kütteperioodil toodeti sooja turbast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles