Tülpimus eelmisest tööst tõukas taas koolipinki

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta õppija Ruth Kaljakini kinnitusel ei olnud pärast üle 30aastast pausi keeruline taas kooli õppima asuda, sest ta väga soovis uut eriala omandada. Kõige raskemaks pidas ta aga kodust eemalolekut ja ühiselamus elamist.
Aasta õppija Ruth Kaljakini kinnitusel ei olnud pärast üle 30aastast pausi keeruline taas kooli õppima asuda, sest ta väga soovis uut eriala omandada. Kõige raskemaks pidas ta aga kodust eemalolekut ja ühiselamus elamist. Foto: Karoliine Aus

Pärnumaa aasta õppija Ruth Kaljakin otsustas veidi üle kahe aasta tagasi pöörata elus uue lehekülje ja suundus pärast üle 30aastast pausi taas kooli.

Kaljakin oli enne seda töötanud üle 20 aasta kohalikus omavalitsuses sekretäri-asjaajajana. Aasta enne haldusreformi otsustas ta teha aga muutuse. Tema sõnutsi ei mõjutanud otsust reform: mõte restart teha oli plaanis juba aastaid. “Mul oli sellest tööst juhe täiesti kokku jooksnud, olin hangunud,” meenutas ta. “Töö ei pakkunud mingeid emotsioone, vähemalt häid mitte.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles