Omavalitsuste liit toetab võitlust suhkru vastu

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toetust suhkru liigtarbimise vähendamise teemaliste projektide kulude katteks saab taotleda 15. novembrini.
Toetust suhkru liigtarbimise vähendamise teemaliste projektide kulude katteks saab taotleda 15. novembrini. Foto: Urmas Luik

Maakonna elanike toitumisteadlikkuse tõstmiseks ja suhkru liigtarbimise vähendamiseks on Pärnumaa omavalitsuste liidu rahvatervise komisjon taas välja kuulutanud terviseedendusliku konkursi “Suhkur – sõber või vaenlane”.

Taotleda saab toetust suhkru liigtarbimise vähendamise teemaliste projektide kulude katteks, näiteks selleteemaliste koolituste ja töötubade korraldamiseks.

Taotleda võivad Pärnumaa kohalikud omavalitsused, külaseltsid, MTÜd, koolid ja lasteaiad, kes korraldavad organisatsiooni või kogukonnapõhise ürituse, mille eesmärk on viia inimesed kurssi ohtudega ja põhjendada liigtarbimisega kaasnevat.

Taotluste esitamise tähtaeg on 15. november 2018. Täpsema info leiate Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles