Ettevõtliku pärnaka konkurss alustab uut hooaega

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkurss “Ettevõtlik pärnakas” alustab kaheksandat hooaega.
 
Konkurss “Ettevõtlik pärnakas” alustab kaheksandat hooaega.  Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Linnavalitsus kuulutas välja kaheksandat korda toimuva konkursi „Ettevõtlik pärnakas“ mille eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aidata Pärnumaal luua uuenduslikke ettevõtteid.

Konkursil osaleda võivad nii juriidilised kui füüsilised isikud, kes tegutsevad Pärnu linnas. Oodatud on potentsiaalsed ja alustavad ettevõtjad, kelle firma asutamisest ei ole möödas üle 12 kuu.

Võistlus koosneb kahest osast. Esimene on äriideede konkurss, millele järgneb koolitusprogramm parimate mõtete autoritele. Osalemiseks tuleb toetuse taotlejal esitada idee 7. detsembriks. See peab sisaldama toote või teenuse detailset kirjeldust, projekti pika- ja lühiajalisi eesmärke, toote valmistamise või teenuse osutamise põhiprotsesside kirjeldust, konkurentsisituatsiooni kirjeldust, projekti maksumust ja rahastusallikaid.

Teises etapis valitakse välja 15 paremat ideed, mille autoritel avaneb võimalus nelja kuu jooksul osaleda koolitustel.

Auhinnafond on 5000 eurot, mis jaguneb paremuselt esimese, teise ja kolmanda äriplaani vahel vastavalt komisjoni ettepanekule. Võitja saab oma mõtte elluviimiseks toetust vähemalt 3000 eurot.

Auhind antakse parimate äriplaanide elluviijatele juhul, kui idee saab tegelikkuseks Pärnus aasta jooksul pärast konkursi lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles